Over ons

Foutmelding

  • Het bestand kon niet aangemaakt worden.
  • Het bestand kon niet aangemaakt worden.

Webdevelopment op maat

Een goede website is een website die het verlengde is van uw bedrijf en haar doelstellingen. Voor een website met kwaliteit hoeft u niet ver te zoeken, bedrijven uit o.a. Lommel, Eindhoven, Bergeijk, Hasselt, Overpelt, Neerpelt, Hamont maar ook ver daarbuiten waren u reeds voor. Werkzaam vanuit het mooie Lommel om uw online wensen te realiseren. Voor een offerte of informatief gesprek komen wij graag bij u op bezoek. Door inhouse kennis van onder andere grafisch design, informatica maar ook online marketing, webhosting en SEO heeft u 1 aanspreekpunt voor uw online activiteit. Wij werken enkel 'op maat'. Wij zullen het ook niet nalaten om u te adviseren op online gebied en samen met u een juiste koers uit te stippelen om te volgen. Drupal is een CMS waar wij graag mee werken, dit krachtig (Belgisch ontwikkeld) open source content management systeem biedt een meer dan degelijke basis voor uw website en daar kunt u alle kanten mee op. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met andere systemen.

 

Webmaster

Zoekt u een beheerder voor uw website? Iemand die u op alle vlakken met uw website kan bijstaan en helpen. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw huidige website kan altijd beter. Denk maar aan de vindbaarheid door middel van SEO of de vele online marketingmogelijkheden die het Internet te bieden heeft. Een part-time webmaster die u voor enkele uren per maand in kunt huren en zou kunnen raadplegen wanneer nodig, zou ideaal zijn. Dit kan al vanaf 1 uur per maand!

Meedenken

Informeren

Communiceren